(VIDEO) Momentul în care Ford Fiesta se ciocneşte cu un Lamborghini Aventador şi fuge de la faţa locului

24 Decembrie 2020, 13:47
Denis Godorozea
Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în Marea Britanie cu participarea unui Lamborghini Aventador SV şi unui Ford Fiesta de generaţie veche, preţul căruia pe piaţa automobilelor rulate constituie câteva mii de euro. Momentul impactului a fost surprins de cel puţin două camere, iar culmea este că şoferul hatch-ului Fiesta a ales să fugă de la locul accidentului.
Acum posesorul supercar-ului italian este în căutarea şoferului nedisciplinat, ce l-a accidentat şi a fugit, solicită ajutorul comunităţii şi mai promite o recompensă pentru informaţii veridice care ar putea ajuta în identificarea posesorului de Fiesta. Cel mai probabil, Aventador nu a avut de suferit prea mult, or impactul nu a fost prea violent, la viteze urbane, iar posesorul promite să-şi readucă bestia pe drumurile publice în viitorul apropiat.
Impactul a avut loc în momentul în care şoferul de la bordul Lamborghini Aventador intenţiona să vireze la stânga, într-o intersecţie, după ce a inclus indicatorul de viraj şi a redus viteza pentru a executa în siguranţă manevra. Dar se pare că şoferul venit din spate cu Fiesta nu a fost atent la trafic, sau a fost şi el încântat de apariţia incendiară în trafic, astfel încât nu a redus şi el viteza şi a lovit din plin bolidul italian. Când a realizat ce a făcut, a şi fugit imediat de la faţa locului.
0
43,468
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!