(VIDEO) Offroader-ul Sherp din Rusia îi cucereşte pe americani. Aceştia sunt înnebuniţi după el

28 Decembrie 2020, 09:55
Ilie Toma
Îţi mai aminteşti de bestia de offroad din Rusia, pe nume SHERP, care e propulsată de un motor diesel de doar 1.5 litri, de 44 CP, dar care poate face lucruri absolut neverosimile? Noi am scris despre această creaţie ciudată şi fascinantă acum câteva luni, aşa că dacă n-ai apucat să vezi acel articol cu video-uri a ceea ce poate face el, trebuie neapărat să-l vezi aici.
Între timp, pe parcursul ultimelor vreo 18 luni, Sherp a început să-i înnebunească pe americani. La început, se pare că renumitul prezentator Jay Leno a fost cel care a adus un Sherp în emisiunea sa, Jay Leno’s Garage, şi i-a organizat o surpriză pe măsură actorului de comedie Kevin Kart, pe care-l invitase la una din emisiunile sale. Kevin a venit la întâlnire cu un Ford Bronco clasic, dar Jay l-a luat rapid la o plimbare de offroad, care l-a făcut pe Kevin Hart să rămână cu gura găscată. Video-ul acelei plimbări îl veţi vedea mai jos.
Mai apoi, rapper-ul Kanye West şi-a cumpărat un Sherp şi l-a făcut condimentul videoclipului la piesa sa, Follow God. Cât de cool poate arăta un rapper, care conduce meditativ un ditamai Sherp, ah? Rapperi cu Cadillac-uri Escalade şi jante strălucitoare, sunteţi răsuflaţi deja! Drept că eroul nostru, Kanye West, a trebuit să ţină mâna în manieră cool pe una din manivelele lui Sherp, or, el nu are volan, ci două manivele, ca la tanc sau la ca tractoare cu şenile. Lui Kanye West i-a plăcut atât de mult Sherp-ul, încă şi-a cumpărat o întreagă duzină! Serios, se zice are între 12 şi 15 exemplare la gospodăria sa de rapper respectat!
Ei bine, acum şi un alt youtuber renumit din SUA a căzut pradă dragostei pentru Sherp-ul rusesc. El a publicat un video cu mai puţin de 24 de ore în urmă, în care a mers chiar la omul-reprezentanţă Sherp din SUA, care i-a explicat foarte clar întreaga esenţă constructivă a lui Sherp, iar apoi cei doi au putut şi să-l testeze în offroad-ul american. Din nou, prezentatorul e înnebunit după el!
Şi cum să nu fii înnebunit după o creaţie atât de extravagantă, deosebită, neconvenţională şi în aceaşi timp capabilă să înfrunte orice în calea sa! Vezi video-urile de mai jos, iar dacă vrei să afli mai mult despre detaliile tehnice ale lui Sherp, mergi la articolul nostru de acum câteva luni.
0
2,178
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!