Imaginea zilei: Mercedesul din nordul Moldovei, un E-Class W210 transformat în offroader

28 Ianuarie 2021, 12:47
Redacţia PiataAuto.md
Un Mercedes-Benz cu totul bizar a fost surprins ieri de către unul din vizitatorii noştri în nordul Moldovei. E vorba de un Mercedes-Benz E-Class W210 în caroserie break, care a fost transformat într-un offroader demenţial, numai bun pentru dealurile Moldovei!
De fapt, e vorba de un „mariaj” silit între caroseria unui E-Class cu plăcuţe de înmatriculare lituaniene şi cadrul şi trenul de rulare, provenite, cel mai probabil, de la un GAZ 66, poreclit în folclor şi „Şişiga”. Cel mai probabil, nu doar roţile, suspensia, tracţiunea integrală şi cadrul sunt de GAZ, ci şi motorul, iar mariajul a însemnat conectarea direcţiei şi a celorlalte comenzi cu cele de pe Mercedesul donator de caroserie. Nici asta nu e foarte simplu de făcut temeinic, până la urmă, aşa că extravaganţa asta a dat un rezultat spectaculos! Ba chiar maşina a mai primit nişte ţevi în rol de praguri, ca să se poată urca la bord mai uşor!
Acum marea curiozitate e oare cât din confortul original de Mercedes de la bord s-a păstrat pe acest offroader din nordul Moldovei? Cunoaşte cineva proprietarul? Dacă da, scrieţi-ne, am vrea să luăm legătura cu el, să-l întrebăm mai multe despre creaţia sa!
0
19,592
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!