Un şofer din Canada s-a lăsat cucerit de acest Urus închiriat şi a decis să-l fure

19 Ianuarie 2021, 12:41
Denis Godorozea
Un locuitor din provincia Ontario, Canada, este căutat de forţele de ordine după ce a decis să fure un Lamborghini Urus închiriat. Bărbatul a renunţat şi la depozitul de 10 mii dolari, depus obligatoriu în momentul semnării contractului de chirie, atât de mult a îndrăgit SUV-ul de performanţă italian! Partea proastă pentru el e că în lumea contemporană nu prea te poţi ascunde cu un asemenea bolid pe drumurile publice, chiar dacă a găsit o modalitate de a deconecta dispozitivul de localizare a maşinii.
Bărbatul a închiriat maşina în decembrie 2020, achitând un depozit obligatoriu de 10 mii dolari. Fanul ingineriei italiene a optat pentru un Urus cu pachet exterior Widebody şi habitaclu exclusiv tapisat cu piele ce combină nuanţele de negru şi roşu. Sub capotă s-a situat benzinarul standard V8 twin-turbo de 4.0 litri, ce dezvoltă 650 CP şi 850 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punţi. Aceste performanţe sunt suficiente pentru a propulsa bolidul până la 100 km/h în doar 3.6 secunde, iar acul vitezometrului opreşte în drept cu 305 km/h.
Preţul chiriei pentru un asemenea Urus în cadrul companiei canadiene GTA Exotics atinge 1,600 dolari per 24 ore, cu limită de parcurs de 160 kilometri pe zi. Fireşte, depozitul de 10 mii dolari este insuficient pentru a acoperi costul maşinii, or în această interpretare Urus depăşeşte mult preţul de pornire de 200 mii dolari. Acum poliţia este pe urmele infractorului.
0
1,245
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!