(VIDEO) Noul Mercedes-AMG One: fascinantul hypercar german, în acţiune

3 Februarie 2021, 13:41
Denis Godorozea
Mercedes-AMG continuă campania de promovare a celui mai performant şi rapid supercar din istorie, viitoarea interpretare de serie a spectaculosului Project One. De această dată germanii ne propun să vedem maşina în acţiune pe circuit, dezvăluind mai multe detalii despre aspectul exterior şi habitaclul bolidului în clipul video de mai jos.
În formă de prototip, Mercedes-AMG Project One a debutat încă în 2017, iar în scurt timp germanii au şi deschis comenzile pentru cel mai performant model din istorie. Livrările, însă, aşa şi nu au demarat, pe când modelul continuă să fie testat şi perfectat de cei mai iscusiţi specialişti din Affalterbach. Cel mai probabil, constructorul îşi va bucura fanii cu o premieră oficială în cursul acestui an.
Mercedes-AMG One mizează pe un benzinar turbo V6 de doar 1.6 litri, motor preluat de la bolizii echipei germane Formula 1. Cu acest motor, de altfel, cei de la Mercedes-AMG au reuşit să cucerească victoria în competiţia din 2015. Pe varianta de serie sistemul de propulsie va genera peste o mie de cai putere, care vor fi capabili să propulseze maşina până la 350 km/h sau chiar mai mult de atât.
Constructorul german planifică să producă doar 275 supercar-uri Project One. Cel mai probabil, marea majoritate din ele au şi fost deja rezervate în ciuda preţului de aproximativ 2.5 milioane dolari pentru o unitate.
0
1,066
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!