(VIDEO) O şoferiţă a atacat bariera de la intrare în curte cu toporul în Rusia

1 Februarie 2021, 10:49
Denis Godorozea
Imagini video din oraşul Vidnoe din regiunea Moscova, Rusia, în care o femeie atacă cu furie o barieră automată, au devenit virale în mediul online. Imaginile surprind o şoferiţă înfuriată care atacă bariera cu un topor pentru a primi acces în curtea unui bloc de locuit.
Nu se cunoaşte din ce motiv femeia nu a reuşit să deschidă bariera în mod normal, utilizând vreun card de acces sau o telecomandă, or în imagini vedem cu aceasta preia toporul din portbagajul propriului Volkswagen Tiguan şi loveşte de câteva ori terminalul de acces. Această încercare nu s-a soldat, însă, cu succes, iar femeia a încercat ulterior să distrugă însăşi bariera cu acelaşi topor. Când şi asta nu a funcţionat, şoferiţa furioasă a îndoiat bariera cu mâinile.

Gestul agresiv şi antisocial a nemulţumit locatarii din preajmă şi, cel mai probabil, femeia urmează să fie identificată de poliţie, după care va achita o amendă usturătoare, dar şi va mai fi supusă să acopere prejudiciile provocate din cont propriu, or bariera a fost instalată la intrarea în curte din contul locatarilor.
0
2,206
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!