Versiunea de serie Porsche Taycan Cross Turismo apare în imagini oficiale. Ce surpriză pregătesc germanii?

11 Februarie 2021, 17:43
Denis Godorozea
După ce a fost surprins de nenumărate ori de "spionii" auto aproape fără camuflaj pe drumurile publice, Porsche Taycan Cross Turismo îşi etalează formele în primele imagini oficiale publicate de constructorul din Stuttgart. În noile poze maşina se dezvăluie în totalitate, cu excepţia unor elemente de la posterior, iar între timp germanii au oferit şi informaţii referitor la debutul break-ului.
Amintim că Taycan Cross Turismo se inspiră de la conceptul Mission E Cross Turismo, debutat în premieră în 2018. Din punct de vedere tehnic, însă, break-ul nu se va distinge de coupe-ul cu 4 uşi Taycan, ba până şi volumul portbagajului nu va varia prea mult, precum şi în cazul celor două interpetări Panamera. Frontal maşinile sunt identice, modificările fiind concentrate la posterior, unde break-ul va avea aceleaşi lumini LED orizontale, dar o nouă bară de protecţie şi un eleron montat în partea de sus a hayon-ului. Sunt incluse fixatoare pentru bagaje adiţionale pe plafon. Dar principalul avantaj, cum sugerează şi denumirea, va fi garda la sol mărită şi elementele de protecţie din plastic nevopsit pe perimetrul caroseriei.
Porsche nu a specificat o dată exactă pentru debutul noului Taycan Cross Turismo, dar promite să-şi dezvăluie noul electromobil pe parcursul următoarelor 8 săptămâni. Respectiv, am putea să vedem break-ul electric până la începutul lunii aprilie.
0
1,440
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!