Poliţia americană a distrus 6 maşini în goană după 3 adolescenţi care au răpit un Hyundai

10 Martie 2021, 14:33
Denis Godorozea
Poliţia statului american Illinois a ajuns în centrul atenţiei publicului şi presei după o urmărire de câteva ore, soldată cu distrugeri şi daune în rândul forţelor de ordine, dar şi cetăţenilor neimplicaţi în urmărirea propriu-zisă. La finalul operaţiunii au fost distruse 4 maşini poliţieneşti şi alte 2 automobile.
*Imagine simbol

Potrivit presei locale, poliţia a început urmărirea unui grup de infractori format, după cum s-a adeverit ulterior, din adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani. Tinerii au răpit un automobil de model Hyundai Elantra şi au încercat să fugă de forţele de ordine. Urmărirea demarată în Illinois s-a finalizat abia în statul vecin Indiana, cu o distanţă totală de peste 70 kilometri.

În proces, oamenii legii au avariat 4 automobile poliţieneşti. Prima maşină a fost distrusă când inspectorul a încercat să execute o manevră de stopare forţată a maşinii răpite, dar a eşuat. Un alt poliţist a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un obstacol, după care maşina a luat foc. Din fericire, poliţistul a reuşit să părăsească automobilul până acesta a fost cuprins integral de flăcări. Cel de-al treilea vehicul poliţienesc a fost implicat în accident cu un Nissan, participant la trafic şi neimplicat în urmărire, iar ultimul a căzut prada benzilor cu cuie, desfăşurate de colegi pe traseul de urmărire a infractorilor.
Locul accidentului cu Hyundai Elantra, la finalul urmăririi

Urmărirea incendiară s-a finalizat cu un accident cu implicarea Hyundai Elantra, dar din fericire adolescenţii de la bord s-au ales cu traumatisme uşoare. Poliţia a constatat că maşina a fost condusă de o tânără de 15 ani, acompaniată de doi băieţi de 13 şi, respectiv, 15 ani. Deocamdată nu se cunoaşte ce pedeapsă riscă tinerii aventurieri.
0
1,484
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!