(VIDEO) Accident cumplit cu o Lada 2110 şi un Audi în România

17 Aprilie 2021, 08:44
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit s-a produs în România, la ieşirea din localitatea Dorohoi spre oraşul Suceava, cu implicarea a două maşini un Audi A6 şi un model foarte rar pentru România — o Lada rusească, de model 2110.
Accidentul a avut loc joi, 15 aprilie. În Lada se aflau două femei, una de 31 ani şi alta de 54 ani, cea de 31 fiind şi şoferiţa. Ea a virat stânga pe o porţiune de drum unde depăşirea e permisă şi nu s-a asigurat, iar astfel, când şi-a început manevra, s-a pomenit cu Audi venind direct în partea laterală a Ladei. Impactul a fost inevitabil şi deosebit de puternic.

Având o reputaţie extrem de proastă la capitolul siguranţă şi protecţie oferită ocupanţilor în accident, Lada practic s-a dezintegrat în timpul impactului. Mai mult ca atât, se pare că cel puţin pasagera din Lada nu avea centura de siguranţă cuplată, iar în momentul impactului corpul acesteia a fost proiectat afară. Şoferiţa a rămas contorsionată între fiarele vehiculului. În urma traumelor suferite, ambele ocupante din Lada şi-au pierdut viaţa. Alte patru persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere şi a fost publicat ieri. Îl puteţi vedea mai jos, dar vă avertizăm că imaginile pot provoca puternic impact emoţional!

Sursa foto: Monitorul de Botoşani
0
3,390
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!