(VIDEO) Cum se asamblează noul Lucid Air, concurentul lui Tesla Model S cu autonomie de până la 830 km

9 Aprilie 2021, 16:54
Ilie Toma
Lucid Air e cu siguranţă unul din cei mai temuţi concurenţi ai lui Tesla Model S, şi asta pentru că Lucid Motors are o abordare de start-up la fel de hi-tech ca şi Tesla, un CEO căruia nu-i e frică să iasă în evidenţă aproape la fel de frecvent ca şi Elon Musk, dar mai ales pentru că sedanul Lucid Air are nişte parametri care lasă departe cam toţi producătorii convenţionali de automobile şi luptă doar cu Tesla Model S într-o ligă a maşinilor electrice nebune de tot. Cu 1,080 CP la activ şi până la 830 km autonomie, noul Lucid Air e probabil cel mai aşteptat model electric pe piaţă.
Ei bine, acesta e acum în faza ultimelor pregătiri de dinaintea producţiei de serie, iar acum cei de la Lucid Motors au pornit fabricarea exemplarelor de pre-producţie. Şi pentru că majoritatea criticilor care i s-au adus până acum concurentului principal — Tesla Model S — ţineau de calitatea proastă de asamblare şi fiabilitatea în timp, Lucid Air a primit o abordare ce ţinteşte să devină instantaneu net superioară, undeva pe la nivelul lui Porsche Taycan cel puţin.
Aşa că cei de la Lucid Motors au publicat acum un video în care arată publicului modul în care se asamblează noul Lucid Air, cu predilecţia sa, dusă până la obsesie, spre calitatea asamblării! Deci, exact ceea ce lipsea Teslei.
Ce părere ai despre această abordare? Dacă ajunge pe piaţă un asemenea sedan, cu asemenea caracteristici tehnice şi cu o asemenea calitate de asamblare, crezi că are şansa să detroneze rapid Tesla?
0
2,148
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!