(VIDEO) Trei cele mai puternce SUV-uri din lume concurează între ele: Dodge, Jeep şi Lamborghini, iar rezultatul e neaşteptat

10 Aprilie 2021, 11:46
Redacţia PiataAuto.md
Aceste trei modele sunt cele mai puternice SUV-uri cu motorizări tradiţionale pe benzină din lume — Dodge Durango Hellcat, Jeep Grand Cherokee Trackhawk şi Lamborghini Urus.
Americanii au ambii peste 700 CP la activ, în timp ce Lamborghini are 650, dar în mod legendar, supercar-urile italiene sunt renumite că pot transpune mult mai bine puterea lor pe asfalt decât cele americane. O fi valabil şi la SUV-uri?
În filmul de mai jos cele trei modele de SUV-uri sunt puse faţă în faţă, la o luptă directă. Înainte de a vedea cu se s-a finalizat competiţia dintre ele, ce crezi că s-a întâmplat, cine a învins la o cursă cu acceleraţie de pe loc dintre cele 3? Aşa-i că intuim cu toţii că măreţul Lamborghini i-a învins pe americani şi le-a arătat acestora cine poate menaja mai bine puteri uriaşe?
Nu. N-a fost aşa. Nu Lamborghini a învins! Rezultatul a fost total neaşteptat pentru toţi cei care aşteptau ca italianul să ia supremaţia. Ba chiar şi la repetarea tentativei, rezultatul a fost acelaşi. Vezi mai jos toată competiţia şi spune-ne ce crezi despre rezultatele celor trei SUV-uri?
0
841
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!