Fanii BMW din Moldova vor avea în acest an un festival, dedicat modelelor clasice

29 Iunie 2021, 08:29
Ilie Toma
Fanii BMW din Moldova au o veste bună şi specială. La 31 iulie în Moldova va avea loc un festival dedicat modelelor clasice, numit BMW Classic Wave 2021, organizat de comunitatea BMW Club Moldova, cu suportul echipelor Detuned Family şi BMW Classic Moldova.
La festival sunt invitate să participe modele clasice BMW, cu numele de caroserii E31, E32, E34, E36, Z3, maşinile trecând printr-o selecţie a stării lor impecabile şi a gradului înalt de originalitate. Deci, ca să spunem simplu — la festival nu vor veni pur şi simplu maşini vechi şi obosite, ci BMW-uri care au fost recondiţionate sau păstrate într-o stare superbă.
Cererile de participare sunt admise până la 25 iulie, însă în primele ore de la anunţarea festivalului deja au fost anunţate mai multe exemplare superbe confirmate. Prezentăm pozele câtorva mai jos, iar în încheiere am vrea să spunem un lucru mai subiectiv, şi anume că ne bucură nespus de mult că pasiunea pentru BMW în Moldova s-a maturizat atât de mult în ultimii ani, încât a ajuns să cuprindă oameni cu pasiune profundă şi adevărată pentru maşinile lor, dar şi adevărate bijuterii, imaginile cărora sunt deja periodic recunoscute şi publicate şi de divizia centrală a BMW Group Classic. Anume aşa — frumos şi încadrat într-o cultură auto globală — ar trebui să arate pasiunea pentru o marcă, ce musteşte atâta istorie şi performanţă în ea!
1
2,386
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!