(VIDEO) Un BMW împotmolit în nisip a blocat uşile cu cutia de viteze cuplată în R şi şoferul afară

2 Iunie 2021, 11:07
Denis Godorozea
Un tânăr şofer din New York, SUA, s-a pomenit într-o situaţie incredibilă, dar şi jenantă, tot prin acţiunile sale neglijente. După ce a intrat cu propriul BMW pe o plajă şi a rămas împotmolit în nisip, acesta a mai uitat cheile în maşină, în timp ce cutia de viteze era cuplată, şi a rămas blocat afară după ce lacătul centralizat a încuiat portierele.
Probabil, tânărul a fost prea încrezut în sistemul de tracţiune integrală a propriului BMW 320i xDrive, dar nu a ţinut cont şi de garda la sol şi nisipul umed. După mai multe încercări de a debloca maşina din nisip, probabil, tânărul a decis să intervină din exterior cumva, ca să-şi scoată maşina. Doar că, sedanul pare să dispună de un lacăt centralizat, acţionat automatizat din moment ce maşina atinge o anumită viteză chiar şi în poziţia R, iar cum putem vedea în clipul video de mai jos, toate cele 4 roţi se rotesc fără careva impedimente, dar şi fără rost, cu şoferul afară.

Clipul video nu ne oferă careva detalii şi despre cum s-a încheiat istorioara asta americană, dar se pare că şoferul, neavând de ales, a solicitat intervenţia unor servicii specializate pe deblocarea maşinilor. Or, sperăm că acesta nu a recurs la spargerea geamului şi nu şi-a deteriorat în consecinţă maşina.
0
30,203
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!