Poliţia a identificat şi sancţionat şoferul Lexus-ului care era la un pas de a strivi pietoni la culoarea roşie a semaforului

2 Iulie 2021, 09:16
Denis Godorozea
Un caz neverosimil a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic. În materialul video publicat pe reţelele de socializare a fost surprins un Lexus CT, care a fost la un pas de a strivi câţiva pietoni, ce traversau regulamentar strada. Acum poliţia anunţă că a identificat şi documentat şoferul în cauză.
Acesta s-a adeverit a fi un bărbat în vârstă de 37 ani, domiciliat în satul Başcalia, raionul Basarabeasca. Oamenii legii nu menţionează cu exactitate când au reuşit să identifice şi să oprească şoferul, dar informează că acesta nu avea un permis de conducere. Pentru această încălcare, bărbatul s-a ales cu o amendă în mărime de 750 lei.

Un alt proces verbal pe numele acestuia a fost întocmit pentru neglijarea semnalului de interzicere a semaforului, acesta fiind remis în instanţa de judecată cu propunerea de a aplica o amendă în mărime de 60 unităţi convenţionale, echivalentul a 3,000 lei. Se pare că pentru riscul la care a supus pietonii, şoferul neglijent nu va fi tras la răspundere.
0
1,221
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!