(VIDEO) O şoferiţă din SUA a scăpat doar cu răni minore după ce a zburat de pe autostradă cu o Toyota Camry

25 Iulie 2021, 08:43
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Camry tocmai a avut parte de cel mai elocvent test de siguranţă în viaţa reală în SUA, după un accident spectaculos, produs lângă orăşelul Yuba din California.
Sedanul, condus de o şoferiţă, a zburat la propriu de pe o autostradă, sărind în afara ei şi plonjând spre un drum extraurban situat la o altitudine mai joasă. Toyota a lovit cu putere asfaltul cu partea sa frontală, răsturnându-se în rezultat şi ajungând răsturnată în faţa unei altei maşini, la doar câţiva metri de această din urmă, care a şi surprins întreaga scenă. Şoferul din maşina cu camera de bord şi familia sa au rămas pur şi simplu înlemniţi, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost să sune la 911, după care şoferul a mers să vadă dacă există supravieţuitori în Toyota distrusă.

Spre mirarea lui, singura persoană de la bord, şoferiţa, supravieţuise şi era conştientă. După venirea medicilor, s-a constatat că datorită centurii de siguranţă şi airbag-urilor, dar şi structurii maşinii, şoferiţa a scăpat doar cu câteva traume minore. Vezi mai jos întreaga întâmplare.
0
2,485
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!