Gest frumos al poliţiei din Germania: i-au demonstrat întreaga maşină unui copil dintr-un spital, care vrea să devină poliţist

4 Septembrie 2021, 09:05
Redacţia PiataAuto.md
Uneori gesturile simple, deschiderea şi bunătatea de care are parte un copil îi determină alegerile sale de mai departe în viaţă, când va creşte. Şi ce poate fi mai frumos decât visul unui copil, care are parte de susţinerea unui adult?
Poliţia din Germania raportează despre un gest spontan al unui echipaj de-al său, care tocmai terminase o scurtă misiune de recunoaştere şi era parcat lângă spitalul de copii din Aschaffenburg. Poliţiştii reveniseră la maşina lor şi au văzut un copil, care era internat în acel spital de mai multe zile şi care-şi făcea plimbarea zilnică prin curtea spitalului. Copilul se oprise şi-i privea îndelung, apoi a început a discuta cu poliţiştii, întrebându-i despre maşina lor şi despre instrumentele din ea, dar şi spunându-le că visează să se facă poliţist când va fi mare.

Înduioşaţi, poliţiştii au cerut permisiunea asistenţilor medicali ca micuţul să vină la maşina lor, iar aceştia să-i demonstreze întreaga maşină. Poliţiştii i-au dat explicaţii detaliate despre toate instrumentele de muncă pe care le au la bord, i-au permis să urce în maşină, inclusiv la volan, ca să simtă pe propria piele care e senzaţia pe care o au poliţiştii adevăraţi în munca lor de zi cu zi. Bineînţeles, băieţelul a fost încântat şi a avut cu siguranţă una din cele mai frumoase zile de când stă la spital. Şi, fireşte, nu ştim dacă va ajunge să se facă poliţist când va fi mare, dar cu siguranţă va păstra în suflet întotdeauna cel puţin un profund respect pentru profesia de poliţist.
1
2,045
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!