(VIDEO) Un proprietar al unei Toyota Supra clasice o apără de grindină cu propriul său corp

19 Octombrie 2021, 12:34
Redacţia PiataAuto.md
Ce poate fi mai trist pentru un proprietar al unei maşini clasice legendare, decât să-şi vadă maşina expusă la forţe distrugătoare ale naturii, care riscă s-o deterioreze ireversibil? Un proprietar de Toyota Supra din generaţia A80 a demonstrat că dragostea pentru maşini poate lua forme de-a dreptul înduioşătoare.
Proprietarul şi maşina sa au fost surprinşi de curând într-o parcare din oraşul Sydney din Australia. Condiţiile meteo se înrăutăţiseră mult, iar acea zonă a fost cuprinsă de o ploaie puternică, cu grindină. Proprietarul de Toyota a ieşit şi a acoperit maşina cu mai multe fâşii de carton, dar pentru partea frontală nu i-au ajuns materiale, aşa că acesta s-a întins cu propriul corp pe capotă, pentru a înhăţa loviturile bucăţilor de grindină şi a-şi proteja maşina.
Un vecin de-al său l-a filmat de la fereastra sa şi a publicat clipul pe TikTok, acesta adunând o mulţime de comentarii de admiraţie pentru proprietarul de Toyota. Ulterior şi protagonistul a comentat, anunţându-i pe toţi că maşina sa a scăpat nevătămată din ploaia cu grindină, la fel ca şi el. Deci, dragostea sa pentru maşină a protejat bijuteria pe patru roţi!

Vezi întregul moment surprins în video-ul de mai jos.
0
2,499
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!