(VIDEO) Un BMW urmărit de poliţie în Bucureşti, ajunge într-un lung derapaj de-a lungul unui bulevard, care sfârşeşte într-un stâlp

16 Noiembrie 2021, 08:32
Redacţia PiataAuto.md
Duminică dimineaţa poliţia din Bucureşti a avut de înfruntat o situaţie neordinară, ajungând într-o urmărire de mare viteză a unui BMW. Poliţiştii au vrut iniţial să-l oprească pentru verificări de rutină, însă acesta nu s-a conformat şi a accelerat pe străzile centrale ale oraşului, încercând să se facă nevăzut. Poliţiştii au demarat în urmărirea BMW-ului.
Totul a durat până pe bulevardul Gheorghe Maghieru, când, la un moment dat BMW-ul a ajuns într-un derapaj lateral de mare viteză de-a lungul întregului bulevard, spre intersecţia cu str. George Enescu. Derapajul său a sfârşit cu o lovitură puternică în stâlp, cu partea laterală dreapta a maşinii. Deşi impactul a fost unul de putere imensă, şoferul a supravieţuit, fără a se alege cu vreo rană gravă.
Poliţiştii au constatat că acesta avea 0.99 mg/l de alcool în aerul expirat, iar pe lângă asta mai era şi sub influenţa drogurilor. Şoferul BMW-ului s-a ales acum cu dosar penal şi urmează să înfrunte consecinţele legale ale faptei sale.

Momentul drapajului şi impactului a fost surprins de un automobil care staţiona la semafor şi poate fi văzut mai jos.
0
17,318
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!