Un accident între un camion şi o motocicletă din Ghana a dus la o explozie majoră cu zeci de victime şi sute de case distruse

21 Ianuarie 2022, 11:01
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cu consecinţe nemaivăzute s-a produs ieri seară în Ghana, o ţară din vestul Africii. O motocicletă şi un camion s-au lovit cu putere într-o regiune vestică de lângă oraşul Bogoso, situat la circa 300 km vest de capitala ţării. Camionul, însă, era plin cu material explozibil, deplasându-se spre o mină de extracţie a aurului din apropiere, unde trebuia să livreze încărcătura sa.
Accidentul dintre cele două vehicule a provocat detonarea acelei cantităţi de explozibil, spulberând totul pe o rază imensă. Serviciile de intervenţie şi autorităţile încă estimează mărimea consecinţelor, dar cel puţin 17 oameni fuseseră confirmaţi a fi decedaţi şi alţi 59 răniţi.
Zona în care a avut loc accidentul e una defavorizată, fiind dominată de case mici şi fragile. Seji Saji Amedonu, director al organizaţiei de situaţii excepţionale din Ghana a anunţat că sunt sute de case distruse sau avariate de explozie, estimând că numărul acestora e în jurul a 500, fiind distrus practic întregul sat.
0
1,134
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!