(VIDEO) Momentul în care un camion Ural vechi din Moldova tractează pe zăpadă un Volvo modern

28 Ianuarie 2022, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
Dacă tot s-a întâmplat să vedem zilele trecute un video epic din Turcia, în care un Renault 12 clasic, similar Daciei 1310, a înaintat cu uşurinţă la un deal pe zăpadă, în timp ce alte maşini moderne se chinuiau să facă faţă zăpezii căzute într-o ţară cu climă caldă, iar cei mai mulţi dintre noi discutat despre cât de simple erau maşinile de altă dată şi cât de bine înaintau cu roţile lor înguste, acum avem un caz similar, dar cu camioane, filmat acum o zi în Moldova, în satul Gura Galbenei.
Un camion Volvo mai modern, cu remorcă, a rămas blocat la o urcare, deşi zăpada nu era foarte mare. Totuşi, fără lanţuri sau anvelope specializate cum se pun pe camioanele scandinave, şi pe deasupra într-o pantă în care trebuia să înainteze încet, Volvo a ajuns să derapeze la un moment dat şi să nu mai poată urca. Un camion Ural de demult din sat, însă, cu o cisternă goală pe el, a venit să rezolve problema.
A agăţat un cablu metalic împletit de camion şi a început a-l tracta. Cei cu Uralul îşi făceau grijă că cisterna, fiind goală, nu va oferi suficientă forţă de apăsare Uralului. Însă bătrânul camion s-a descurcat de minune, din prima, şi a tras cu uşurinţă camionul modern, ajutându-l să poată înainta. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,016
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!