(VIDEO) Cum are loc împrospătarea estetică a unui BMW 530i E34 de culoare roşie în mâinile unui meşter pasionat din SUA

14 Februarie 2022, 12:26
Redacţia PiataAuto.md
Vopseaua roşie pe maşini e una din cele mai expuse la riscul de a devenit palidă şi stinsă în timp. Fiind o nuanţă intensă, diferenţele pe care le lasă timpul asupra ei sunt de obicei mai vizibile, iar munca pentru împrospătarea estetică a maşinilor clasice roşii e adesea mult mai anevoioasă, mulţi preferând să aplice mai degrabă o nouă vopsea decât să încerce a o restabili pe cea originală. Totuşi, în mâinile unor meşteri pricepuţi, o asemenea maşină roşie poate fi adusă poate nu la perfecţiune, dar la o stare apropiată de ea.
În video-ul de mai jos un asemenea meşter priceput din SUA, cu o mare pasiune pentru maşinile clasice, a muncit cu mult entuziasm la un BMW Seria 5 Touring în caroserie E34 şi motorizare 530i, produs în anul 1994. E un model legendar, îndrăgit intens de fanii BMW, iar versiunile break sunt şi mai rare. Şi atunci când mai vorbim de un exemplar bine păstrat la nivel mecanic, cum este cel de la mai jos, şi efortul de a-i reda un aspect estetic pe măsură e unul meritat.
Maestrul de mai jos demonstrează în detaliu şi toţi paşii pe care-i face, astfel încât orice pasionat ar putea repeta parţial sau total aceste trucuri de revigorare a maşinilor îndrăgite. E o muncă migăloasă, însă, care trebuie făcută cu multă admiraţie pentru maşina la care se munceşte şi cu dorinţa ca la final să se obţină o maşină clasică, dar cu un luciu de bijuterie. Şi ce poate fi mai frumos decât să-ţi priveşti maşina îndrăgită, de vărstă onorabilă, care să arate din nou ca una abia ieşită din uzină?
Vezi mai jos întreaga muncă la acest BMW E34 din 1994.
0
1,765
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!