(VIDEO) Duel între Porsche Taycan de 750 CP şi Lucid Air de 1,111 CP

5 Februarie 2022, 14:02
Redacţia PiataAuto.md
Porsche Taycan Turbo S a fost un etalon al unui automobil electric cu performanţe superbe, care ştie să-şi transpună pe asfalt puterea imensă de 750 CP. Apoi a apărut Tesla Model S Plaid, care, cu 1,020 CP la activ şi cu o atenţie la fel de mare la modul în care transpune puterea pe asfalt, l-a devansat. Ar mai fi de menţionat aici şi Rimac Nevera, care a detronat-o pe Tesla, dar Rimac e din cu totul altă ligă de preţ şi hiper performanţe. În fine, mai nou a apărut în această tabără a modelelor electrice de top şi Lucid Air, cu 1,111 CP.
Aparent, Lucid şi Tesla sunt simţitor mai puternice şi n-ar trebui comparate cu Porsche. Dar atunci când au fost comparate între ele, Lucid a fost mai lent decât Tesla, chiar dacă ar cu aproape 100 CP mai mult, iar scuza oficială a fost că Lucid Air e un pic mai focusat spre confort, nu doar spre performanţă. Şi cum Porsche Turbo S e foarte aproape din urmă, o comparaţie dintre Lucid Air Performance şi Porsche Taycan Turbo S este cât se poate de intrigantă
Ceea ce se întâmplă mai jos este cumva predictibil, dar în acelaşi timp se produc şi surprize din partea lui Lucid Air când startul e mai nereuşit, iar Porsche demonstrează o calitate importantă pentru care e notoriu: nu doar că poate oferi performanţe mari, dar le oferă constant, neschimbate de fiecare dată. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,948
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!