(VIDEO) Un Audi Q5 dă lecţii în trafic unui şofer de troleibuz în Chişinău, la un sens giratoriu

21 Februarie 2022, 08:57
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie nedemnă a fost surprinsă aseară în traficul din Chişinău, la intersecţia cu sens giratoriu a străzilor Creangă şi Calea Ieşilor, cu implicarea unui troleibuz şi a unui Audi Q5, imaginile fiind publicate chiar de şoferul de troleibuz.
Astfel, din imagini se poate vedea cum troleibuzul cu camera de bord parcurge lent sensul giratoriu de diametru mare, în spatele altui troleibuz, iar reflecţiile de pe cel din faţă certifică faptul că troleibuzul care filma avea şi indicatorul stânga aprins. Ulterior, troleibuzul din faţă aprinde din nou stânga ca să continue mai departe pe direcţia sensului giratoriu, şi acelaşi lucru îl face şi troleibuzul care filmează, doar că între cele două troleibuze apare un Audi Q5 care vrea să iasă de pe sensul giratoriu. Acest Audi nu are indicatorul dreapta inclus, se află pe banda stângă a cercului, iar ulterior ajunge să se poziţioneze la colţul troleibuzului, blocându-l, pentru a-i da „lecţii” în trafic. În acel moment se poate vedea şi reflecţia indicatorului stânga al troleibuzului.
După o scurt staţionare în mijlocul intersecţiei, pentru a bloca troleibuzul, Audi pleacă spre Calea Ieşilor. Toată situaţia asta poate fi calificată uşor drept condus agresiv din partea şoferului de Audi. Ar putea exista un element invocat drept argument, că troleibuzul continuă deplasarea pe sensul giratoriu pe banda din mijloc sau dreapta, dar tocmai pentru că e troleibuz şi are conexiune cu fire electrice e impus să ia o asemenea traiectorie, fapt de care orice şofer manierat ar trebui să ţină cont.
Vezi întreaga situaţie surprinsă de camera de bord a troleibuzului.
0
6,485
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!