(VIDEO) Un BMW X3, surprins în viteză pe contrasens în Chişinău, iar ulterior a provocat şi un accident

21 Februarie 2022, 12:11
Redacţia PiataAuto.md
Sunt unele maniere de condus ale unor şoferi despre care nu poţi spune decât că par a căuta insistent producerea unei situaţii grave. Şi oricât ar părea de neînfricaţi aceşti şoferi, deznodământurile grave nu se lasă prea mult aşteptate. O situaţie din Chişinău, produsă acum 3 zile, o demonstrează elocvent.
Imaginile de mai jos provin de pe camerele de bord a doi şoferi diferiţi, unul din ei având atât cameră în faţă, cât şi în spate. În primele două secvenţe, un BMW X3 e surprins mergând pe contrasens pe bulevardul Renaşterii din Chişinău, în zona circului, pe un drum intens circulat la o oră de seară cu trafic aglomerat. BMW-ul se deplasează din direcţia bulevardului Grigore Vieru spre Tudor Vladimirescu şi iese pe contrasens, mergând acolo constant şi cu viteză, impunând traficul din faţă să se ferească în ultimul moment din faţa sa.
Urmează o secvenţă în care aceeaşi manieră de condus e una surprinsă de o cameră de bord dintr-o maşină de pe contrasens, care a fost nevoită să evite un impact frontal în ultimul moment.

Apoi, prima maşină revine pe aceeaşi stradă la distanţă de 5 minute şi descoperă că BMW-ul, de fapt, a provocat un accident la următoarea intersecţie după manevra sa de condus. Acesta pară să fi făcut o manevră bruscă de a se încadra în trafic înainte de intersecţie, din urmele lăsat pare să fi călcat şi pe zona verde, iar când a ajuns pe asfalt a lovit un BMW Seria 5 din spate, care nu era cu nimic vinovat şi probabil doar staţiona în aşteptarea traversării intersecţiei.
Vezi întreaga situaţie surprinsă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova / Raisa Suprun; grupul GBM.Online / Alexandr Covtun
0
4,765
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!