Accident grav între un microbuz din Moldova şi un camion, produs în România

9 Martie 2022, 09:11
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, cu implicarea unui microbuz cu pasageri şi remorcă şi un camion s-a produs ieri pe traseul E58, în raza localităţii Mestecăniş, de pe traseul dintre Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, folosit adeseori de moldovenii care tranzitează România. Microbuzul implicat în accident era de asemenea din Republica Moldova, venea din vest şi se deplasa spre Moldova.
În microbuz se aflau 4 oameni, inclusiv şoferul, iar acesta avea ataşată o remorcă cu platformă, pe care mai era transportat un alt microbuz. Într-o curbă, microbuzul ar fi derapat spre contrasens şi ar fi lovit un camion, care circula regulamentar. Lovitura a fost în zona roţii spate a capului tractor şi a zonei de mijloc a remorcii, după care în următoarea roată a acesteia.
Impactul a fost puternic, însă, deformând masiv microbuzul şi încarcerând două persoane. A fost nevoie de intervenţia celor de la SMURD pentru eliberarea lor. Din fericire, toţi 4 oameni de la bordul microbuzului erau conştienţi, trei dintre ei fiind transportaţi la spital. Şoferul camionului nu a avut de suferit.
0
1,882
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!