(VIDEO) Acesta e un Datsun japonez ruginit pe dinafară, dar cu un motor legendar sub capotă

14 Martie 2022, 12:54
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când îşi modifică maşinile, cei mai mulţi pasionaţi tind să pună şi performanţele necesare pe ea, dar şi să-i redea un aspect cât mai arătos. Ruaan, însă, e un pasionat mai diferit, şi spune că a vrut să-i dea maşinii un aspect cât mai urât pe dinafară, pentru ca performanţa de sub capotă să fie şi mai uimitoare.
A luat un pick-up vechi Datsun drept bază, tocmai pentru că i s-a părut unul din cele mai urâte modele pe care le putea găsi uşor în ţara sa, Africa de Sud. Însă a pus o adevărată bijuterie sub capotă — legendarul motor SR20 de la Nissan, care a existat într-o mulţime de ipostaze, inclusiv turboaspirate, şi a fost inima multor modele adorate ale mărcii nipone.
Pe dinafară, rugina şi vopseaua ponosită nu te duce la gândul performanţei de sub capotă. În rol de indici pot servi doar jantele mari şi radiatorului lucios de sub bara de protecţie. Maşina a fost construită din de un an chiar de Ruaan, împreună cu bunicul său. Şi e una fascinantă până în cel mai mic detaliu, inclusiv datorită contrastului pe care-l oferă aspectul său, în raport cu performanţa de care e capabilă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,346
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!