(VIDEO) Acestea sunt muscle-car-uri americane clasice, turându-şi motoarele şi întrecându-se pe un circuit european

29 Martie 2022, 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Muscle-car-urile americane sunt o categorie aparte de maşini clasice, fiind adorate pentru statutul de legendă pe care au ajuns să-l aibă şi pentru motoarele mari, performante, care sună magnific. Dar despre ele se spune adesea că n-ar fi prea manevrabile şi că pe un circuit adevărat ar avea performanţă prea puţin impresionantă.
Totuşi, colecţionarii care aleg nu doar să le ţină ca piese de decor, dar investesc în menţinerea performanţelor acestor maşini reuşesc să le transforme în bolizi magnifici, chiar şi atunci când nu se merge foarte departe de stoc, cel puţin la aspect. În Marea Britanie, spre exemplu, acum câteva luni a avut loc o întrunire a unor asemenea proprietari, care au venit pregătiţi să-şi tureze motoarele şi să gonească pe un circuit, întrecându-se între ele cât se poate de serios.
Iar priveliştea rezultată a fost una pe care ar urmări-o cu plăcere orice pasionat de maşini clasice. Sunt mai multe clasice Ford prezente aici, de la Mustang la Falcon, care se întrec cu ardoare, iar sunetul motoarelor lor V8 e pur şi simplu magnific. Atât de magnific, încât e aproape de necrezut că o asemenea privelişte are loc în Europa, nu în SUA. Vezi totul în video-ul de mai jos, pe care e neapărat să-l urmăreşti cu sunet.
0
1,194
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!