(VIDEO) Două camioane din România, în maniere de constrângere a unei maşini, la un pas de provocarea unui accident grav

24 Martie 2022, 09:46
Redacţia PiataAuto.md
Au trecut doar patru luni de la un grav accident din România, când două camioane, conduse de tată şi fiu, au prins şi accidentat o dubiţă între ele, după o serie de fentări, iar pasagerul din dubiţă decedase pe loc. Din păcate, ieri alte două camioane au fost la un pas de la provocarea unei tragedii similare, de această dată în raport cu un automobil.
Şoferul maşinii, Tiberiu, cel care a şi publicat imaginile de pe care sa de bord, spune că totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, la aproximativ 06:05. Din video se poate vedea că cele două camioane circulau pe un traseu extraurban, iar Tiberiu a depăşit unul dintre ele, revenind pe banda sa, între cele două camioane. Însă această depăşire pare să-i fi deranjat cumplit pe şoferii celor două camioane, întrucât camionul din faţă, cu numere de Iaşi, semnalizează o depăşire fictivă şi-l blochează, după care camionul din spate, cu numere de Vaslui, îl depăşeşte şi trage spre dreapta spre el, într-o manevră evidentă de a-l scoate de pe asfalt, o manevră care la o asemenea viteză de traseu putea sfârşit cu un impact dur fie cu camionul, fie cu o răsturnare pe acostament.
Nici chiar după ce camionul a depăşit maşina fentările nu au luat sfârşit. Acesta a continuat să schimbe benzi haotic şi să blocheze automobilul din spatele său. Şoferul spune că totul a luat sfârşit abia la Costeşti, unde era prezent un echipaj RAR, iar camionul din faţa sa a oprit.
Poliţia din Iaşi a venit ulterior cu un comunicat că s-a autosesizat şi îi va identifica şi pedepsi pe şoferii celor două camioane. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos, publicat de Tiberiu.
0
3,346
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!