(VIDEO) Duel între două legende moderne, cu motoare V8 din SUA, de la Cadillac şi Ford

9 Martie 2022, 13:52
Redacţia PiataAuto.md
Există maşini care sunt legende încă atunci când se produc, iar uneori chiar din primele clipe când sunt anunţate. Cele două maşini de mai jos, puse la un duel direct, sunt ambele exact asemenea modele, care sunt venerate din prima clipă a apariţiei lor şi care cu siguranţă vor rămâne în istorie ca maşini de colecţie, dorite cu ardoare. E vorba de noul Cadillac CT5-V Blackwing şi de Ford Mustang Shelby GT500.
Shelby GT500 e cea mai puternică versiune a lui Mustang pe care a produs-o vreodată uzina Ford, în toată istoria, având un motor V8 supraalimentat de 5.2 litri şi 770 CP (760 cai în unităţi americane). Cadillac CT5-V Blackwing este cea mai nouă ipostază a versiunii de performanţă a acestui model american, având sub capotă un motor V8 supraalimentat şi mai mare, de 6.2 litri, dar care livrează un pic mai puţini cai-putere, 677 CP (668 cai în unităţi americane).
Ei bine, cine poate învinge în acest duel a două modele fascinante? A învins cea mai puternică, evident. Deci Mustang şi-a apărat onoarea. Dar şi concurentul său de la Cadillac a avut o performanţă demnă. Şi apoi, acest duel e însoţit de atâta sunet magnific de motoare V8, încât însăşi urmărirea lui e un extaz acustic.
Vezi totul în video-ul de mai jos, care trebuie urmărit neapărat cu sunet.
0
1,310
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!