(VIDEO) Duel între noul SUV britanic, ce pretinde a fi cel mai puternic din lume, şi Lamborghini Urus

5 Martie 2022, 16:55
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva săptămâni, britanicii de la Aston Martin au lansat versiunea DBX 707 a SUV-ului lor, pretinzând că, dispunând de 707 CP, acesta ar fi cel mai puternic din lume, dar uitând cu desăvârşire atât de versiunile pe benzină ale celor de la Brabus, cu 800 ş 850 CP, cât şi de SUV-ul electric Tesla Model X.
Ei bine, se pare că cei de la Aston Martin au reuşit totuşi să facă un tuning suficient de iscusit motorului V8 de Mercedes-AMG de sub capota SUV-ului lor, încât acesta să scoată cei 707 CP promişi. Şi, fireşte, primul concurent spre care ţinteşte noul Aston Martin DBX 707 e Lamborghini Urus, or, Urus se vinde în număr mare, în timp ce SUV-ul cu putere standard al celor de la Aston Martin avea până acum cifre de vânzări foarte modeste. Aşa că noul Aston a fost pus la un duel direct în primul rând cu Lamborghini Urus.
Ce a arătat duelul? La pornire, Lamborghini e mai rapid, ceea ce demonstrează o mai bună transpunere pe asfalt a forţei. Mai departe, Aston face uz de surplusul de putere pe care-l are şi reuşeşte să-l întreacă pe Lamborghini. La frânare, însă, diferenţa e uriaşă, SUV-ul celor de la Aston frânând lamentabil în comparaţie cu Lamborghini, deşi are mai multă putere. Iar frânele sunt la fel de importante în această ligă. Deci, probabil cunoscătorii şi cei care vor performanţa dusă spre perfecţiune, nu se vor lăsa prea impresionaţi de victoria în linie dreaptă a SUV-ului DBX 707. Vezi mai jos întregul duel.
1
18,022
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!