(VIDEO) Renumitul Ken Block a primit un Audi RS e-tron GT special şi-i măsoară performanţele

10 Martie 2022, 13:34
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul pilot de raliuri Ken Block, devenit cunoscut în toată lumea prin filmuleţele sale Gymkhana, a iniţiat anul trecut o colaborare importantă cu cei de la Audi. Acum, producătorul german i-a livrat un automobil electric acestuia, creat special pentru Ken Block, personalizat după gustul acestuia, în stilul maşinilor clasice de raliu ale acelor de la Audi.
Bolidul electric e un Audi RS e-tron GT, care e şi cel mai puternic Audi cu emblemă RS produs în prezent. Maşina are 645 CP (637 în unităţi americane) şi un cuplu maxim de 830 Nm. Audi declară un timp de acceleraţie de la 0 la 100 km/h de 3.6 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h.
Dar, dacă tot exemplarul creat pentru Ken Block e modificat niţel, având şi o boxă pe acoperiş, şi roţi diferite, pilotul de raliuri nu s-a putut abţine din a-l galopa la maxim pe un aeroport închis şi totodată din a-i măsura performanţele reale. Dar măsurările n-au fost tocmai ştiinţifice, fiind făcute mai degrabă din perspectiva a cum se simt acestea uman la bord, dar chiar şi aşa arată foarte elocvent de ce e capabil un asemenea Audi RS electric modern. Şi nu lipsesc nici câteva măsurători deocheate, în stilul clasic al lui Ken Block.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,009
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!