(VIDEO) Cum arată şi cum sună un Mercedes-AMG S63 în caroserie W222, în stil JDM, modificat în Elveţia

11 Aprilie 2022, 20:02
Redacţia PiataAuto.md
Există mulţi colecţionari de maşini fascinante în Elveţia, atât clasice cât şi din cele moderne, dar ateliere de tuning sau personalizare a maşinilor nu prea există pe acolo. Totuşi, într-un orăşel pe nume Wetzikon, nu departe de Zurich, există un atelier care face modificări estetice la maşini premium şi de performanţă. Iar mai jos e un Mercedes-AMG S63 în generaţie W222, modificat de acest atelier, numit Blacklistcars.
Astfel, acestui S-Class AMG i-a fost coborâtă substanţial garda la sol, iar acesta a primit şi nişte jante uriaşe de 22 de ţoli, forjate şi cromate, încât abia se mai vede cauciucul pe ele. Maşina asta s-a apropiat cumva de stilul JDM al japonezelor frumos modificate, iar acelaşi atelier are experienţa unor asemenea transformări.
Pe lângă asta, motorul a primit şi el modificări, care i-au adus puterea la 720 CP, iar cuplul la 1,050 Nm. Iar astfel, V8-ul biturbo sună parcă şi mai pofticios de turaţii acum.
Iar S-Class-ul cu roţi mari, gardă la sol coborâtă şi un sunet magnific a fost filmat frumos pe străzile ce par a fi cele din Zurich, dar şi prin tunelurile de lângă acest oraş, numai bune pentru a-i pune în evidenţă sunetul motorului.
Vezi totul, neapărat cu sunet, în video-ul de mai jos.
1
1,393
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!