(VIDEO) Pe contrasens, pe trecerea de pietoni, chiar sub camerele din trafic, la un pas de a accidenta un părinte cu cărucior

30 Aprilie 2022, 08:16
Redacţia PiataAuto.md
Încălcările în trafic, mai ales în cel din Chişinău, nu sunt o raritate, din păcate. Dar unele dintre ele sunt făcute cu atât de mult tupeu şi iresponsabilitate, încât pur şi simplu ar trebui pedepsite pe limita de sus a gradaţiei. E acel caz când dintr-un interval de amendă, stipulat de lege, ar trebui aplicată limita maximă, când dintr-un interval de puncte de penalizare sau măsuri de pedeapsă, ar trebui aplicată cea mai dură dintre ele.
Situaţia din video-ul de mai jos a fost surprinsă ieri în Chişinău, pe bd. Negruzzi, un bulevard lat, cu marcaje, cu o trecere de pietoni clar indicată şi chiar cu camere de trafic deasupra acestei treceri de pietoni. Un părinte cu un cărucior, în care se afla un copil, erau deja pe trecerea de pietoni şi traversau. Toate automobilele din preajmă au oprit. Însă şoferul unui Mercedes GLE a considerat că poate merge pe contrasens peste linia dublă, pentru a ocoli traficul. Respectiv, a ajuns la trecerea de pietoni pe contrasens şi a fost la un pas de a spulbera căruciorul cu copil, pentru că nu a oprit nici măcar la trecere, aşa pe contrasens cum era. Doar atenţia tatălui care împingea căruciorul a făcut ca acesta să oprească brusc pe trecere, ca să nu ajungă sub roţile Mercedesului.
Şi, pentru a exclude orice neclaritate, Mercedesul are numere de Bucureşti, dar cel mai probabil e vorba de o maşină închiriată de la o companie din Chişinău, cunoscută pentru faptul că foloseşte maşini înmatriculate în Bucureşti cu seria CUN, după numele companiei. Respectiv, într-un asemenea caz, nu doar poliţia ar trebui să se autosesizeze, ci şi compania, întrucât ştie cui i-a fost încredinţat automobilul în intervalul de timp din filmarea pe camera de bord. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Alexandru Ion Movilă
0
9,392
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!