(VIDEO) Acesta e un Mercedes S-Class W223, redesenat cu forme mai rectangulare, în stilul lui W140

29 Mai 2022, 11:38
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes S-Class W140 rămâne în continuare un etalon de design, confort şi inginerie în gama Mercedes şi în istoria lui S-Class, chiar dacă de atunci şi până azi au fost lansate alte 4 generaţii ale modelului — W220, W221, W222 şi actualul W223. Până şi designerii, inclusiv cei care agreează calea de design actuală a mărcii germane, privesc oricum cu nostalgie la acel model şi spun că actualul W223 nu l-a echivalat pe predecesorul său la prezenţă şi inspiraţie de design. Tocmai de asta, un designer suedez a decis să redeseneze actualul S-Class W222, redându-i forme şi proporţii mai rectangulare, în stilul lui W140.
Acesta a mers pe modificări consistente la partea frontală, reducând grila, făcând farurile mai rectangulare, bara de protecţie mai unitară în grila expusă, dar schimbând şi linia acoperişului, mai ales la montantul spate, despre care designerul spune că e partea cea mai mediocră a actualului S-Class. Acestea i-a redat mai multă lăţime şi mai multă prezenţă modelului prin noile forme, schimbând şi blocurile optice spate, cel puţin la partea vizibilă în faţă.
Astfel, rezultatul final e un S-Class W223 care să fie, în viziunea lui, mai somptuos pe drum, să arate mai impunător, aşa cum i s-ar cuveni unui S-Class adevărat. Şi, fireşte, designerul argumentează fiecare modificare în video-ul de mai jos.
0
14,339
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!