(VIDEO) Operaţiune neobişnuită a poliţiei din Moldova, pe o maşină plutitoare, cu pedale, pe lacul din Valea Trandafirilor

27 Mai 2022, 09:47
Redacţia PiataAuto.md
O operaţiune neobişnuită a poliţiei din Chişinău de acum două zile a trezit curiozitatea celor din preajmă, mai ales datorită soluţiei ingenioase găsite de poliţie pentru a ajunge la protagonistul pentru care au fost chemaţi. N-am fost vorba de o maşină obişnuită cu girofar, ci de o ambarcaţiune în formă de maşină cu pedale de pe lacul Valea Trandafirilor din Chişinău, din cele folosite de obicei cu scop de relaxare pe lac.
Poliţiştii au fost chemaţi din cauza unui cetăţean care tulburase ordinea publică şi nu voia să iasă din lac. Chiar dacă poliţiştii l-au somat de câteva ori să iasă, acesta a refuzat categoric, aşa că poliţiştii s-au văzut nevoiţi să încerce să-l reţină direct în apă sau cel puţin să-l scoată iniţial de acolo. Şi cum în setul de echipament al poliţiei nu sunt incluse echipamente pentru înot, iar la mijloc situaţia nu era atât de critică încât să se sară imediat în apă, poliţiştii au folosit maşinile de pe margine, urcând într-un din ele şi pedalând pe apă până la protagonist. Partea şi mai nostimă e că de mai multe ori curenţii de apă i-au îndepărtat pe poliţişti de la protagonist şi au trebuit să revină din nou şi din nou, iar momentul a fost urmărit şi filmat de mai mulţi martori. În final, înotătorul tot a fost scos din lac şi reţinut pentru documentări şi explicaţii.
Vezi în video-ul de mai jos câteva secvenţe publicate de cei care se aflau în preajmă.

Sursa video: Tiktok / tegipko
0
4,821
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!