(VIDEO) BMW a adus un notar pe Nurburgring pentru a certifica recordul de cel mai rapid break din lume pentru noul M3 Touring

16 Iunie 2022, 20:32
Redacţia PiataAuto.md
BMW M3 Touring e cel mai aşteptat model al diviziei M din această jumătate de an, modelul fiind confirmat oficial anterior de către cei de la BMW şi chiar fiind arătat în formă camuflată de mai multe ori. Acum BMW ne anunţă că noul break de performanţă va debuta cu un record sonor, stabilit pe Nurburgring, de cel mai rapid break din lume pe acel circuit, record pentru certificarea căruia BMW a adus pe circuit şi un ditamai notar.
Când vine vorba de birocraţia germană în care nu trebuie să mai rămână loc de îndoieli, dar şi când e vorba de un model încă învăluit în secrete şi discreţie, cel mai de încredere om care să aibă autoritatea de a omologa un record şi totodată să păstreze secretele a fost un notar dintr-un orăşel de lângă Nurburgring, Acesta a verificat maşina, a urmărit procesul de măsurare a timpilor şi s-a asigurat că protocolul de stabilire a recordurilor pe Nurburgring a fost întocmai urmat. Şi pentru că notarul nu e un mecanic, a mai fost nevoie de cineva de la TUV, care să dea verdictul de expert tehnic, pe care să-l oficializeze notarul în concluzia sa.
Toate astea sună bizar, fireşte, dar şi-au meritat efortul. Pentru că BMW M3 Touring a reuşit să bată recordul şi să atingă un timp de 07:35.060 pe Nurburgring, devenind în mod oficial cel mai rapid break care a alergat vreodată pe aici!
Vezi în video-ul de mai jos toată epopeea stabilirii acestui record BMW pe Nurburgring.
0
2,009
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!