(VIDEO) Cum se conduce şi cum sună un pick-up Ram TRX de 702 CP când ajunge în mâinile renumitului Ken Block

7 Iunie 2022, 20:57
Redacţia PiataAuto.md
Ken Block şi-a făcut un renume dintr-o carieră frumoasă de pilot de raliu, iar apoi a devenit şi mai cunoscut datorită seriei de filme Gymkhana, în care demonstrase o precizie în a controla maşinile dusă până la o măiestrie greu de imaginat. Mai nou, Audi are un parteneriat cu Ken Block şi-l tot alintă cu modele clasice sau electrice. Dar Ken rămâne la fel de deschis şi faţă de alte mărci, aşa că şi americani de la Ram i-au dat un pick-up TRX, cu motor de 6.2 litir V8 şi 702 CP, pe mâinile acestuia.
Aşadar, cum se conduce şi cum sună cel mai puternic pick-up V8 al Americii în mâinile celui mai iscusit pilot de raliu din zilele noastre? Într-un mod bestial, aşa încât puterea imensă, de 702 CP, să se dezlănţuie toată, frumos, cu măiestrie, în stilul în care ştie Ken Block să conducă motoare cu ardere internă, că pe cele electrice le conduce mai fără zâmbet pe faţă.
Partea şi mai intrigantă e că totul se întâmplă într-un deşert din California, acolo unde nu există limite în viteza şi-n felul în care poate fi dezlănţuit acest pick-up, iar tabloul de deşert e şi pe potriva unui asemenea vehicul, care are şi un rol funcţonal, pe lângă imensul motor de muscle-car de sub capotă.
Într-un cuvânt, mai jos e un video în care benzina e consumată fără economie, la turaţii mari şi sonore!
0
3,721
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!