(VIDEO) Doi copii, la o secundă de a fi accidentaţi grav pe o trecere din Hânceşti, de o maşină cu viteză

10 Iunie 2022, 08:41
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie excepţional de gravă a fost surprinsă ieri în oraşul Hânceşti de camera de bord a unui vizitator, care ne-a şi expediat video-ul la redacţie. Doi copii, care traversau pe o trecere de pietoni de pe strada Chişinăului din Hânceşti, au fost efectiv la o secundă diferenţă din a fi spulberaţi de o maşină cu viteză.
Din imagini se poate vedea că pe banda dreaptă un camion încetineşte la trecere, iar pietonii încep a traversa. Pe banda alăturată camionului, un Opel Astra nu doar că nu încetineşte pentru a permite trecerea pietonilor, ci pare să aibă o viteză mult peste 50 km/h admişi în oraş. Opelul trece cu viteză, chiar prin faţa pietonilor, aceştia fac o mişcare bruscă şi opresc, iar o secundă diferenţă a făcut ca situaţia să nu ajungă la un accident tragic. Din păcate, la viteza acelei maşini, cel mai probabil un accident s-ar fi soldat cel puţin cu rănirea pietonilor sau chiar mai grav.
E una din acele situaţii, care putea genera o tragedie şi care pur şi simplu nu poate rămâne nepedepsită de poliţie. Mai mult ca atât, în imagini se observă pe cealaltă bandă şi un indicator de atenţionare a zonelor cu aglomeraţii de copii şi posibile riscuri pe carosabil, indicator instalat de obicei în preajma instituţiilor de învăţământ. Prin urmare, situaţia de ieri nu poate avea nici o justificare. Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
3,226
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!