(VIDEO) Duel între un BMW 3.0 CSL clasic, dar cu electromotor de Tesla, şi un Ford Mustang V8

12 Iulie 2022, 15:33
Redacţia PiataAuto.md
Ambele modele sunt legende adorate de pasionaţii auto. BMW-ul a fost produs acum jumătate de secol, iar Fordul cu motor V8 încă mai e produs în zilele noastre. Într-o competiţie directă, în forma în cele două maşini au ieşit din uzină, nu încape nicio îndoială că Mustang-ul ar învinge. Dar cele două maşini din duel nu sunt în ipostaze de uzină.
Mustang-ul are un tratament fin de tuning, care i-a adăugat doar 40 CP la cei 450 CP de stoc, cu 490 CP în rezultat. BMW-ul a primit un electromotor de Tesla modernă în locul legendarului motor cu 6 cilindri în linie, şi trebuia să scoată 450 CP, însă, pentru că roţile spate sunt prea înguste, puterea a mai fost temperată. Cine ar putea învinge, deci? Ei bine, tot electrica a învins, dar asta doar pentru că distanţa e limitată la cei 402 metri, pentru că de fiecare dată Mustang-ul tocmai îşi lua avânt vertiginos de a depăşi electrica.
Şi, fireşte, sunetul Mustang-ului e ceva ce nu poate fi învins de un motor de Tesla, decât dacă-ţi doreşti linişte absolută. Vezi întregul duel mai jos, iar apoi, dacă te-au intrigat aceste două modele, află că le-am testat pe ambele, în forma lor de fabrică, aşa că poţi citi testul drive cu Ford Mustang 5.0 V8, ba chiar şi cu clasicul BMW 3.0 CSL!
Imagini din testele noastre drive cu Ford Mustang şi BMW 3.0 CSL
0
1,480
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!