(VIDEO) Proprietarul în stare de ebrietate al unui SUV accidentat la Bălţi declară că era pasager în maşină, dar nu cunoaşte cine îl conducea

11 Iulie 2022, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri noapte în regiunea gării de Nord din oraşul Bălţi din Moldova. Un SUV Peugeot 3008 a lovit cu viteză enormă un stâlp de pe marginea drumului, pe care l-a smuls şi l-a târât peste 10 metri, acesta din urmă căzând peste maşină. Din fericire, sistemele de siguranţă ale maşinii au permis salvarea vieţii celor care se aflau în maşină. Însă, cine anume se afla în maşină pare a fi o enigmă.
Un locatar din preajma locului accidentului a ieşit să vadă ce s-a întâmplat, dar maşina fusese deja abandonată. Poliţia a venit la faţa locului pentru a investiga accidentul şi în scurt timp l-a găsit pe proprietarul maşinii. Acesta s-a dovedit a fi în stare de ebrietate şi a declarat în faţa camerelor, dar şi poliţiei, că el nu se afla la volan, ci era pasager. Totuşi, acesta a spus că nu cunoaşte cine conducea maşina care-i aparţine şi în care el pretinde că era pasager.
Poliţia analizează deocamdată versiunea că proprietarul se afla, totuşi, la volan, şi a fugit de la faţa locului încercând să mascheze starea de ebrietate.
Vezi mai jos un video, realizat de presa locală din Bălţi.
0
8,488
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!