Jurnalistul auto Jeremy Clarkson îşi îndeamnă următorii să nu-şi facă griji dacă au note slabe la şcoală, dând exemplul propriu

18 August 2022, 13:31
Redacţia PiataAuto.md
Jurnalistul şi prezentatorul auto Jeremy Clarskon, cunoscut pentru cariera sa de-o viaţă la Top Gear şi apoi The Grand Tour, le-a oferit azi următorilor săi o scurtă repriză de filosofie de viaţă, în maniera sa tipică.
Acesta a îndemnat publicul să nu-şi facă griji dacă au note slabe, dezamăgitoare, la şcoală şi şi-a dat propriul exemplu: „Am luat un calificativ C şi doi de U” (C reprezentând o notă mediocră, iar U un calificativ de insuficient — n.r.). „Şi acum îmi petrec vacanţa pe acest iaht”, - a mai conchis Jeremy pe contul său de Twitter, publicând şi imaginea de mai jos, făcută pe ambarcaţiunea pe care se află în vacanţă.
Îndemnul ironic şi simplist de azi al lui Jeremy nu e unul singular şi nu e nici o expunere tupeistă a averii sale sau poziţiei sociale. Acesta şi-a făcut o tradiţia de a-şi repeta această filosofie a sa de viaţă cam o dată pe an, accentuând de fiecare dată mai în glumă, mai în serios, că un tânăr care pare să ia note slabe la şcoală nu înseamnă că are un viitor fără perspective, ci pur şi simplu că e talentat la altceva, de fapt, şi poate oricum reuşi în viaţă. Iar privit din această perspectivă, îndemnul e mai degrabă o încurajare pentru cei vizaţi.
2
944
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!