(VIDEO) Acesta e un Nissan Silvia S15 clasic al unui fan de VW din Polonia

22 August 2022, 15:11
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori se spune că fanii de maşini japoneze clasice, mai ales din cele sport, nu prea agreează maşinile germane, sau invers, între cele două tabere existând o rivalitate la nivel de predilecţie pentru inginerie şi stilul în care pot fi modificate maşinile. Dar acest Nissan Silvia S15 aparţine unui fost şi actual fan de VW, în special de VW Golf R32.
Waldek, proprietarul acestei maşini japoneze clasice, spune că nu îndrăznea să viseze la această maşină pentru că o credea prea scumpă pentru a şi-o putea permite vreodată. Dar, printr-o întâmplare, a văzut-o expusă la vânzare la un preţ mai accesibil şi a îndrăznit. Aşa a ajuns s-o deţină şi s-o trateze cu toată grija şi pasiunea.
Tânărul munceşte la un atelier de detailing pe care l-a fondat chiar el, deci are priceperea necesară de a reanima maşini clasice şi a le menţine. Din păcate, atelierul i-a fost afectat de un incendiu grav, iar acum munceşte să-l restabilească. Şi în ciuda perioadei dificile pe care o trece, continuă să-şi modifice maşina.
Şi o face într-un stil mai germanic, cum spune chiar el, stil care ar putea să nu fie agreat deplin de amatorii curentului JDM. Însă proprietarul se simte împlinit cu ea şi o conduce în fiecare zi, chiar şi cu copiii mici pe care îi are, chiar şi atunci când merge după scutece la magazin. Nici măcar faptul că aceste maşini au ajuns să valoreze o avere nu-l opreşte din a o savura.
Vezi mai jos acest Nissan şi istoria proprietarului său, fan de VW.
0
1,677
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!