(VIDEO) Nico Rosberg a cumpărat primul exemplar de serie Rimac Nevera, iar croatul Matt Rimac l-a însoţit în prima experienţă de condus

12 August 2022, 13:03
Redacţia PiataAuto.md
Rimac Nevera e un adevărat fenomen în lumea auto, surprinzând pasionaţii printr-o inginerie formidabilă, dusă la suprem, chiar dacă vorbim de o maşină pul electrică. Dar producţia de serie a început abia de curând, iar primul exemplar a fost cumpărat de pilotul pensionat de de Formula 1, Nico Rosberg.
Acesta şi-a filmat şi întreaga experienţă de preluare a maşinii din Croaţia, fiind însoţit în primele momente de condus de şeful şi fondatorul Rimac, Matt Rimac. La un moment dat, Nico pare sceptic de spusele lui Matt, că Rimac Nevera ar fi mai rapidă decât un bolid de Formula 1, însă cifrele şi o acceleraţie în regim de circuit îl fac imediat să înţeleagă că e adevărat. Aceştia au ajuns să vorbească şi despre alţi producători, inclusiv Ferrari, iar întreaga experienţă de condus a unui pilot de Formula 1 şi discuţia celor doi de la bord e una cât se poate de interesantă pentru un pasionat auto.
Mai mult ca atât, Nico a încercat să-l întrebe şi ce se va întâmpla cu marca Bugatti, iar Matt Rimac i-a destăinuit spre sfârşitul interviului mai multe păreri personale despre viitorul Bugatti, despre cultura diferită din cadrul Bugatti şi Rimac şi despre propriul stil de a conduce. Sunt destăinuiri preţioase şi interesante, care arată cât de vizionar e Matt Rimac în modul lui de a vedea lucrurile.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
943
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!