Hyundai inaugurează primul hotel din lume, care funcţionează cu energie de la bateriile maşinilor electrice

7 Octombrie 2022, 11:21
Redacţia PiataAuto.md
Hyundai anunţă inaugurarea primului hotel din lume, alimentat cu electricitate provenită de la maşinile electrice parcare în jurul acestuia. Hotelul se află într-o zonă rurală de lângă Essex, în Marea Britanie, la doar o oră de călătorie cu maşina din centrul Londrei şi nu e conectat la reţeaua naţională de electricitate.
Deci, acesta va fi asigurat cu energie provenită din baterile a câteva Hyundai Ioniq 5, datorită funcţiei acestor maşini electrice de a alimenta reţele externe. O asemenea maşină poate furniza până la 3,6 kW putere într-o reţea externă, iar hotelul va folosi câteva maşini în funcţie de cerere.
Fireşte, bateriile maşinilor se vor epuiza şi acestea vor trebui să facă tururi spre prize publice de încărcare, unde-şi vor pune din energie în ele. Va fi un proces foarte ineficient, scump în costuri şi consumator de timp pentru angajaţii hotelului, dar totul e făcut de dragul promovării acestei funcţii a modelelor Hyundai, prin care ele pot furniza la nevoie energie unei întregi case.
Hotelul inaugurat are şi restaurant care va folosi produse locale din Essex, şi cinema, dar şi alte facilităţi pe care le-ai aştepta de la un hotel rural.
0
1,048
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!