(VIDEO) O depăşire neregulamentară pe un traseu din Moldova sfârşeşte cu traiectorii la centimetri de un accident grav

8 Octombrie 2022, 08:13
Redacţia PiataAuto.md
O călătorie relaxantă pe un drum cu carosabil perfect, pe traseul Saharna-Țâpova din Moldova a degenerat brusc într-o situaţie la doar câţiva centimetri de un accident frontal grav, în care vitezele cumulate ale două maşini puteau duce la o tragedie.
Totul s-a produs acum două zile, iar momentul a fost surprins de o cameră de bord. Autorul filmării mergea cu o viteză constantă, nu foarte mare, când în faţa sa a apărut un microbuz care circula regulamentar pe sensul său de circulaţie şi un autoturism ce ieşise la o depăşire neregulamentară a acestuia, peste linia continuă, într-o zonă în care şoferul nu avea vizibilitate.
Autorul filmării a încercat să facă dreapta brusc pentru a evita accidentul, dar şi şoferul de VW a luat-o în aceeaşi parte a drumului şi părea că impactul frontal e iminent. Abia în ultima secundă autorul filmării a luat-o şi mai spre dreapta ieşind parţial pe acostament, iar şoferul de VW un pic mai spre dreapta sa, impactul frontal fiind evitat la centimetri distanţă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / Dmitrii Ivanov
0
2,515
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!