(VIDEO) Un şofer din Moldova a depăşit întâi viteza, apoi a fost prins în stare ebrietate, iar ulterior a mai şi propus mită poliţiştilor

11 Octombrie 2022, 15:15
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă astăzi despre un caz curios, care a început ca o simplă încălcare de viteză. Un şofer al unui Nissan a fost surprins cu o viteză de 69 km/h de un radar TruCam al unui echipaj de poliţie de la intrarea în localitatea Cojuşna, unde viteza e limitată la 50 km/h. Până aici, era doar o încălcare de viteză, cu 19 km/h, pentru care se acordă o aplică minimă.
Însă în procesul comunicării cu şoferul de 34 de ani, poliţiştii au simţit miros de alcool şi l-au verificat cu etilotestul. Aparatul a indicat o concentraţie de alcool de 0,34 mg/L în aerul expirat, calificată de legislaţia Republicii Moldova ca o stare de ebrietate avansată şi pedepsită cu dosar penal şi pedepse mult mai dure, care pot fi muncă în folosul comunităţii sau alte forme, însoţite de suspendarea permisului de conducere. Partea cea mai gravă, însă, constă în cazierul celui care comite o asemenea încălcare, unde apare dosarul penal înscris.
Ei bine, după ce a fost descoperit în stare de ebrietate, poliţia menţionează că şoferul a propus agenţilor de patrulare şi o mită în sumă de 20.000 lei, echivalentul a peste 1.000 euro. Acesta ar fi lăsat banii pe bancheta din spate, dar poliţiştii au denunţat fapta de corupţie şi, respectiv, acum şoferul va fi cercetat adiţional penal şi pentru corupere activă.
Poliţia din Moldova a publicat şi un video, care poate fi văzut mai jos.
0
1,043
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!