(VIDEO) Poliţia a găsit şoferul BMW-ului care făcea drift-uri haotice pe strada Albişoara din Chişinău, maşina era închiriată

8 Noiembrie 2022, 16:01
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile, publicam un articol cu un video în care un BMW intrase într-un drift pe strada Albişoara din Chişinău, dar şoferul pierduse în scurt timp controlul asupra maşinii, iar aceasta ajunsese pe contrasens, la un pas de a lovi maşinile de acolo, inclusiv una în care se aflau copii. Poliţia s-a autosesizat în baza articolului de condus agresiv, care prevede pedepse drastice, şi astăzi anunţă că l-a identificat pe şofer.
Şoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, locuitor al Chişinăului, iar maşina era închiriată. Deşi nu e proprietatea tânărului, poliţiştii au dispus ridicarea ei la parcarea specială.
Partea cea mai gravă e că tânărul riscă acum o pedeapsă mult mai dură decât ar fi aşteptat, care va fi stabilită de judecători. Articolul 241 din Codul Contravenţional specifică amendă de la 1.500 la 2.000 lei cu 5 puncte de penalizare sau muncă în folosul comunităţii de la 20 la 40 ore sau chiar arest contravenţional de la 3 la 15 zile, concomitent cu şansa privării de dreptul de a conduce pe un termen de la 6 la 12 luni.
0
2,744
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!