Un copil de 10 ani şi-a pierdut viaţa aseară pe o trecere de pietoni din Chişinău, din apropiere de aeroport

24 Decembrie 2022, 09:21
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic s-a produs aseară, la ora 18:50, pe bulevardul Dacia din Chişinău, în zona a ceea ce chişinăuienii numesc orăşelul Aeroport, unde sunt conglomerate mai multe blocuri locative, la circa 1 km de aeroportul internaţional Chişinău. Dacă o parte a bulevardului Dacia spre aeroport e limitată la 70 km/h, atunci în zona orăşelului viteza e din nou redusă la cea standard urbană, de 50 km/h.
Pe una din trecerile de pietoni de aici, un copil de 10 ani a fost lovit de un Lincoln. Maşina a oprit la circa 30 metri după zebră, fapt care, din păcate, sugerează o viteză mult prea mare, nemaivorbind de cedarea trecerii pentru pietoni.
Poliţia ne-a informat impactul a avut loc pe trecerea de pietoni, nu într-un loc alăturat, iar copilul de 10 ani mai era în viaţă imediat după accident. Medicii l-au preluat de urgenţă şi l-au dus cu ambulanţa la spital, încercând să-i salveze viaţa. La spital, însă, copilul a decedat din cauza traumatismelor primite în accident.

E o tragedie sfâşietoare, din păcate, care aminteşte cât de cruntă poate deveni o viteză prea mare în zone urbane şi o ignorare a trecerilor de pietoni.
0
5,218
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!