(VIDEO) Accident cu 5 răniţi astă-noapte în Chişinău, între două maşini, una din care era un taxi condus de un şofer de 19 ani

14 Decembrie 2022, 10:37
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav, cu 5 răniţi, s-a produs astă-noapte în Chişinău, pe strada Uzinelor, între două automobile maşini. Una dintre ele, o Toyota, Prius era în serviciul de taxi şi era condusă de un şofer de doar 19 ani.
Impactul a fost aproape frontal, şi s-a produs între taximetrul Toyota Prius menţionat mai sus şi un Renault. În Renault au avut de suferit şoferul de 21 de ani şi pasagera sa, de 18 ani. În taxi, şoferul a scăpat nevătămat, însă au fost răniţi trei tineri care se aflau în maşină în rol de pasageri, cu vârste de 16, 17 şi 19 ani.
În rezultat, cei 5 oameni răniţi au trebuit preluaţi de urgenţă de mai multe ambulanţe şi transportaţi la spital, motiv din care la faţa locului era prezent un număr neobişnuit de mare de maşini de poliţie şi ambulanţă, după cum se poate vedea din video-ul de mai jos.
Poliţia nu anunţă deocamdată care dintre şoferi este vinovat şi spune că va stabili în cadrul anchetei penale, care a fost iniţiată în urma acestui accident.

Sursa foto/video: Telegram / Kishinev v teme
0
2,049
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!