(VIDEO) Reacţia excelentă a unui şofer l-a ajutat să evite un accident grav astă-noapte în Chişinău, în condiţii de ploaie şi polei

7 Decembrie 2022, 09:06
Redacţia PiataAuto.md
Condiţiile de circulaţie pe drumurile din centrul şi nordul Moldovei au fost foarte dificile aseară şi pe parcursul nopţii, ploaia şi apa de pe carosabil transformându-se la un moment dat în polei aproape atotcuprinzător. În aceste condiţii, un şofer din Chişinău a fost la un pas de a ajunge într-un grav accident, atunci când s-a pomenit că dintr-o intersecţie un Audi pornise la roşu, şi doar reacţia sa excelentă l-a salvat.
Totul s-a produs pe strada Vasile Alecsandri, unde autorul filmării de pe camera de bord se deplasa din direcţia străzii Albişoara spre Ştefan cel Mare, cu o viteză ce lasă impresia a fi ceva mai mare decât cea necesară pentru condiţiile de ploaie şi polei de ieri. Se apropia de una din intersecţii şi avea culoare verde la semafor, cu indicaţia a încă 6 secunde de verde rămase, când din dreapta, a pornit un Audi la culoarea roşie a semaforului său. Respectiv, un impact devenise aproape iminent, dar autorul filmării a reuşit să facă o manevră periculoasă de evitare spre stânga şi să revină apoi pe banda sa şi, în mod surprinzător, maşina şi-a menţinut excelent aderenţa în condiţiile de carosabil de astă-noapte.
Autorul filmării spun că tot corpul i-a tremurat câteva minute după această situaţie. Şoferul de Audi s-a făcut nevăzut imediat după această situaţie. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Andrei Marin
0
1,664
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!